ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

H Lloyd Harrison Cooper είναι μια μεγάλη σε μέγεθος, πελατολόγιο και τεχνογνωσία λογιστική εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα της παροχής οικονομικών, λογιστικών, ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης μισθοδοσίας.

Η Lloyd Harrison Cooper δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των πελατών του.

Οι υποδομές μας είναι υπερσύγχρονες, τεχνικά άρτιες και πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας.

Για το λόγο αυτό, μας εμπιστεύονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες αλλά και πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

shadow

Δείτε τον τρόπο που εργαζόμαστε και κάντε τη σύγκριση σας..

shadow

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Η άποψη μας είναι, ότι ο λογιστής πρέπει να είναι έντιμος, ειλικρινής, αξιοπρεπής και υπεύθυνος σε όλες τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές του σχέσεις

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η συμμόρφωση με τους Νόμους και τους κανόνες, και η διαρκής ενημέρωση μας για τις εξελίξεις είναι η καθημερινή μας μέριμνα

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ

Ο λογιστής πρέπει να σέβεται την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που λαμβάνει ως αποτέλεσμα των επαγγελματικών επιχειρηματικών του σχέσεων

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η προστασία των συμφερόντων του πελάτη είναι αρχή ανυπέρβλητη για εμάς , θεωρούμε ιερό καθήκον το να είμαστε δίπλα στο πελάτη σε κάθε δύσκολη στιγμή.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ?

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

Αμεση ανταπόκριση και διαθεσιμότητα, οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε. Είμαστε δίπλα σας για να απαντήσουμε κάθε ερώτηση, να λύσουμε κάθε πρόβλημα και απορία σας, ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεστε & σας απασχολεί!

shadow

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Τίποτα λοιπόν δεν αφήνουμε στην τύχη, καθώς πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι και ασφαλείς.
Εμείς, ασχολούμαστε με κάθε σε κάθε σας έγγραφο. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί αταξία στο οτιδήποτε!

shadow

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

Θέλετε μια ρεαλιστική και πραγματική εικόνα των οικονομικών και φορολογικών δεδομένων της επιχείρησής σας. Έτσι, μπορείτε να προγραμματίσετε το επόμενο σταθερό βήμα σας, με ασφάλεια, ηρεμία και σιγουριά.

shadow

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Είμαστε οι καθημερινοί και αφοσιωμένοι συνεργάτες σας, αφού γνωρίζουμε εις βάθος τις ανάγκες σας και διεκπεραιώνουμε κάθε υπόθεση της επιχείρησής σας, σωστά, γρήγορα και χωρίς να χρειαστεί η προσωπική σας εμπλοκή!

shadow